035 751 3098 | 06 8114 4695 info@hoekbankopmaat.nl
Landelijke hoekbanken

Landelijke hoekbanken

Landelijke hoekbank Wij leveren al jarenlang prachtige landelijke hoekbanken op maat. Doordat wij werken met een Nederlandse fabricaat kunnen wij zeer scherpe prijzen hanteren. Geen tussen handelaren of groothandels. Wij leveren uw ... Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Landelijke hoekbank

Wij leveren al jarenlang prachtige landelijke hoekbanken op maat. Doordat wij werken met een Nederlandse fabricaat kunnen wij zeer scherpe prijzen hanteren. Geen tussen handelaren of groothandels. Wij leveren uw hoekbank direct vanuit de fabriek. Wij kunnen hierdoor de scherpste prijzen hanteren op het gebied van maatwerk! Ons doel is om de beste kwaliteit voor de laagste prijs aan te kunnen bieden. Wij zijn van mening dat wij hier ook in geslaagd zijn. Kijk hier naar enkele van onze prachtige bankstellen op maat. Uiteraard zijn deze bankstellen allemaal in een hoekbank te verkrijgen.

Hoekbank Barbara
De hoekbank Barbara behoort tot een van de top bankstellen uit ons assortiment. Dit prachtige Riviera Maison look bankstel heeft al vele harten veroverd! Kijk hier naar de mogelijkheden en enkele van onze creaties van die de landelijke hoekbank. Een mooie landelijke hoekbank in combinatie met een gouden kwaliteit!

Hoekbank ingeborg
Ook de landelijke hoekbank Ingeborg kunnen wij volledig op maat vervaardigen en dus ook in een hoekbank model leveren. Ook deze hoekbank kunt u rekenen tot een Riviera Maison stijl hoekbank. Dit is een bankstel dat voor een uiterst scherpe prijs is samen te stellen. Dus bent u opzoek naar een oogstrelende landelijke hoekbank? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoekbank MarylinOok het hoekbankstel Marylin is een kwalitatief hoogstaand bankstel. Ook dit is een goedkope hoekbank op het gebied van maatwerk. Wij kunnen dit prachtige bankstel voor een zeer schappelijke prijs voor u fabriceren. Ook dit is een maatwerk product waarin u volledig vrij bent op het gebied afmetingen, kleuren, stoffen en vullingen.

Landelijke bankstellen

Al deze bankstellen kunnen wij op maat voor u fabriceren. Dit betekent dat ze zowel in een hoekbank als een standaard bankstel te bestellen zijn. Wij hebben al jarenlange ervaring met het fabriceren van bankstellen op maat en hebben er dus al veel ervaring in. Wij helpen u dan ook graag bij het samenstellen van uw droombank bij ons in de showroom. Onze verkoopmedewerkers hebben veel ervaring en voorzien u dan ook graag van advies om ervoor te zorgen dat u exact de bank krijgt die u in uw hoofd heeft zitten!